Afspraak inplannen.

 

 

!! Let op !! Nieuwe klanten doen eenmalig vooraf een aanbetaling van 50%. Hiervoor ontvang je een betaalverzoek via het door jouw opgegeven telefoonnummer. Als de aanbetaling is voldaan binnen 12 uur is uw afspraak definitief. Uiteraard worden deze kosten in mindering gebracht op de dag van de behandeling. Voor nieuwe klanten is er geen garantie op herhaalafspraken in de zomermaanden.

Voor onze huisregels : Huisregels

Lees ook onze meest gestelde vragen onderaan deze pagina ! 

 

           Ivm vakantie zijn wij gesloten van 22 juli tot 12 augustus '24.


Veel gestelde vragen:

Je agenda zit erg vol, kan ik misschien toch deze week ergens tussendoor langskomen voor mijn nagels?

Nee, de datums en tijden in de agenda zijn de enige beschikbare mogelijkheden. Ik verzet geen ook geen afspraken van andere klanten om iemand voor te laten gaan.

Voor vaste klanten het dringende advies om vooruit te plannen om zeker te zijn van een doorlopende planning.

Waarom een klantenpauze?

Wij zijn natuurlijk heel erg blij met een volle agenda! Helaas betekend dat er voorlopig geen plek is voor behandelingen die met regelmaat terug komen. De plekken die er nog zijn houden wij open voor de vaste terugkerende klanten en eventuele reparaties.  Zo kunnen wij de service en kwaliteit en tijd blijven bieden die u van ons gewend bent.

Ben je regelmatig bij ons in de salon?

No worries, je kunt gewoon, zoals je gewend bent, een afspraak maken in de salon, online of telefonisch. Voor jou veranderd er niets.

 

Ben je nog nooit bij ons geweest? Of is het langer dan 3 maand geleden dat je bij ons was?

Helaas moeten we je dan teleurstellen. Het is voor jou niet mogelijk om een afspraak te maken bij ons in de salon. Uiteraard bekijken wij regelmatig of er weer ruimte is voor nieuwe klanten en dan ben je natuurlijk van harte welkom.

 

kan ik op een wachtlijst geplaatst worden?

Je kan je aanmelden voor de wachtlijst via de contactpagina op de website of via info@moknails.com

Zodra er ruimte is voor een nieuwe klant nemen wij contact met jouw op voor het plannen van een afspraak.

 

Zijn eenmalige afspraken voor bijvoorbeeld een vakantie of een feestje wel mogelijk?

Voor eenmalige behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen voor de eventuele mogelijkheden.

 

Ben je nieuw, en heb je al wel een afspraak staan?

Geen zorgen, jouw afspraak mag gewoon doorgaan. En ja, je mag ook een vervolgafspraak plannen.

Hoe lang duurt het opzetten van een nieuw set nagels?


Dit is geheel afhankelijk van de conditie en vorm van de natuurlijke nagel én gewenste behandeling. Hoe meer erbij komt des te langer zal de behandeling tijd in beslag nemen.

Houd rekening dat aanbrengen van een standaard nieuwe set minimaal tussen de 2 a 3 uur duurt.

Waarom kost een nagelbijters set meer en hebben nagelbijters geen garantie bij een reguliere boeking/set nagels

  1. Nagelbijters hebben zwakke en ongezonde natuurlijke nagels vanwege hun nagelbijtgewoonte. Dit beinvloed de hechting en duurzaamheid van nagels ongeacht de techniek van de nagelstylist. Hierdoor kunnen ze snel verslechteren, daarom kunnen wij geen kosteloze garantie aanbieden. De kosten voor een reparatie zijn 5 euro per nagel.

Indien men in het menu kiest voor de nagelbijt behandelingen zijn de kosten hoger, deze kosten dekken alle reparaties tot de volgende set. Zo ben je in de meeste gevallen uiteindelijk goedkoper uit.

Ik kom van een andere nagelsalon

Opvullen van een set van een andere salon is vaak mogelijk, maar op deze behandeling kan geen enkele garantie worden verleend omdat ik geen kwaliteit kan bieden op het product wat er al op de nagel zit. 

Als de set van zodanige slechte kwaliteit is dat ik deze niet kan opvullen, zal de oude set eerst verwijderd moeten worden. Er worden verwijderkosten van 30 euro in rekening gebracht bovenop de setprijs. Dit kan pas in de salon worden beoordeeld. 

Dit zal altijd eerst in overleg met de klant zijn.

Moknails verwijdert geen solarnagels afkomstig uit aziatische salons, hiervoor verwijs ik terug naar de salon waar de nagels gezet zijn.

Wanneer moet ik terug komen voor een nabehandeling?

Dit is afhankelijk van de groei van je natuurlijke nagels, maar ligt tussen de 2 a 4 weken.

Kunnen kunstnagels mijn eigen nagels beschadigen?

Als je je kunstnagels op vakkundige wijze laat aanbrengen door een professionele styliste zullen jouw nagels hierdoor niet beschadigen.

Waarom mag ik mijn telefoon niet gebruiken tijdens de behandeling?

Om praktische redenen en om hechtingsproblemen te voorkomen, is het gebruik van de mobiele telefoon niet toegestaan tijdens de behandeling.

Is Moknails een erkend nagelstyliste en heb je ook diploma's?

 
Nagelstyliste is een vrij beroep en word niet door de Nederlandse overheid erkend. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diploma's of opleidingen voor nagelstyling zijn. 
Ik ben vanaf 2007 styliste en heb meerdere basisopleidingen en veel cursussen en workshops gevolgd. Ik blijf jaarlijks bijscholen door workshops en cursussen te blijven volgen bij hoogstaande educators. Daarnaast ben ik wel geschoold én gediplomeerd volgens de strenge UK-normen associated beauty therapists (ABT-accredited) waar het vak nagelstyliste hoge kwaliteitseisen kent.

Alle certificaten zijn uiteraard altijd beschikbaar voor inzage in de grijze map in de salon. Vraag hier gerust naar.

Is een nabehandeling noodzakelijk?

Ja, wel als je de nagels mooi en in goede conditie wilt houden. Na gemiddeld 2 a 4 weken groeien nagels uit en raken ze uit balans, ze zullen breken en beschadigen.

Met nabehandelen worden de nagels herstelt en opnieuw in balans gezet.

Werk je ook met Aliexpress producten?

Ik ben héél erg tegen het gebruik van deze producten. In de salon wordt alleen gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten van oa Ugly Duckling en Magnetic en is rekening gehouden met de eisen zoals die gesteld worden door het Ministerie van Volksgezondheid en zijn goedgekeurd volgens de Europese normen.

Mag er gegeten, gedronken of gerookt worden in de salon?

Nee, dit is absoluut niet toegestaan.

Kan ik in pinnen?

Er is geen pinautomaat aanwezig. De betaling vind bij voorkeur plaats via contante betaling.

Kan iedereen kunstnagels dragen?

Nee, niet iedere hand is geschikt voor het dragen van kunstnagels.

Dat is afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel en het soort werk en/of hobby’s dat men heeft.

Sommige mensen hebben erg “vette” nagels, hier kunnen kunstnagels niet goed tegen. Je krijgt dan snel last van lucht en loslating.

Ook medicatie, ziekten, zwangerschap, nagelbijters en hormonen kunnen invloed hebben op de hechting van kunstnagels.

Wij beoordelen altijd uw nagels alvorens wij besluiten hier kunstproduct op te plaatsen, wanneer uw nagels beschadigd of niet geschikt zijn op het moment van beoordelen krijgt u van ons uiteraard een passend advies!