Stoppen met nagelbijten !

Voor losse nagelbijt behandelingen, scroll verder naar onder. 

 

Stop met Nagelbijten en ontdek jouw mooie en gezonde nagels!

Ben je een nagelbijter en wil je graag stoppen met deze gewoonte die je nagels beschadigt? Bij Moknails begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om van nagelbijten af te komen en daarom zijn we er om je te helpen! Onze speciale behandelingen zijn gericht op nagelbijters en zijn ontworpen om je te helpen bij het bereiken van mooie en gezonde nagels waar je trots op kunt zijn.

Het probleem met Nagelbijten

Nagelbijten is een veelvoorkomende gewoonte die kan worden veroorzaakt door stress, angst of zelfs verveling. Hoewel het misschien onschuldig lijkt, kan nagelbijten leiden tot ernstige schade aan je nagels en zelfs je tanden en tandvlees. De nagels worden zwak, broos en kunnen gemakkelijk breken, waardoor ze er onverzorgd uitzien en je zelfvertrouwen kan afnemen.

Bovendien kunnen bacteriën en vuil zich ophopen onder je nagels en in je mond als je op je nagels bijt, wat kan leiden tot infecties en andere gezondheidsproblemen.

Hoe kan ik jou helpen?

Wij begrijpen de uitdagingen van nagelbijten en zijn gespecialiseerd in het behandelen van nagelbijters. We bieden een unieke en op maat gemaakte aanpak om je te helpen deze gewoonte te overwinnen en mooie, gezonde nagels te laten groeien.

1. Consultatie en Analyse

Bij je eerste bezoek aan Moknails zullen we een grondige consultatie en analyse uitvoeren om je nagelbijt gewoonten te begrijpen en de huidige staat van je nagels te beoordelen. We willen inzicht krijgen in de triggers die je aanzetten tot nagelbijten en eventuele onderliggende problemen identificeren.

2. Behandelplan

Op basis van de analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit behandelplan kan bestaan uit verschillende behandelingen en technieken om je te helpen stoppen met nagelbijten en je nagels te herstellen. Een voorbeeld van een plan onderin deze pagina beschreven.

3. Professionele Nagelverzorging

Wij zullen je nagels professioneel blijven verzorgen en vormgeven, ongeacht de huidige staat van je nagels. We zorgen ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien, zelfs als ze momenteel beschadigd zijn door het bijten.

4. Verzorgende Behandelingen

Om je nagels te herstellen en te versterken, bieden we speciale verzorgende behandelingen die zijn ontworpen om de gezondheid van je nagels te bevorderen. 

5. Stijlvolle Nagelverlenging

Als je nagels erg kort zijn door het bijten, kunnen we je helpen ze te verlengen met behulp van veilige en mooie maar korte nagelverlengingstechnieken. Dit zal je niet alleen helpen om te stoppen met bijten, maar het zal ook je zelfvertrouwen vergroten.

6. Ondersteuning en Opvolging

Bij Moknails geloven we in continue ondersteuning. We zullen je regelmatig opvolgen om je voortgang te volgen en eventuele uitdagingen aan te pakken die je tegenkomt bij het stoppen met nagelbijten. Ons doel is om je te helpen een gezonde nagelgewoonte op te bouwen op de lange termijn. Dit word persoonlijk besproken tijdens je behandelplan.

Conclusie:

Wij zijn toegewijd om je te helpen bij het stoppen met nagelbijten en het bereiken van prachtige, gezonde nagels. Wij staat klaar om je te begeleiden op deze reis naar zelfvertrouwen en nagelverzorging.

Aarzel niet langer! Maak vandaag nog een afspraak bij en laat ons je helpen om nagelbijten te overwinnen en je nagels te transformeren.

Neem contact met ons op via info@moknails.nl of via onderstaande whatsapp button om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en samen te werken aan gezonde en stralende nagels waar je trots op kunt zijn!

Met vriendelijke groet,

Moknails


Behandelplan 8 weken

Stop nagelbijten week 1

Samen overleggen we je wensen en wordt de eerste set geplaatst. Je nagels worden niet lang, ze komen uiterlijk tot je vingertoppen.
Dit om je te laten wennen en te voorkomen dat je, je nagels stoot en daardoor afbreken. Zo krijgt de nagel rust en tijd om te gaan herstellen. Bij de heren maken we de nagel zo kort mogelijk zodat hij er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Stop nagelbijten week 2

Je komt langs voor een check-up. Je nagels worden gevijld en voorzien van een
nieuwe toplaag en eventuele reparaties. Bij de heren wordt de toplaag mat aangebracht zodat je geen overdreven glans ziet.

Stop nagelbijten week 3

Je nagels worden nabehandeld. Dit betekent dat je uitgroei wordt voorzien van een nieuw laagje en je nagels worden zo nodig weer iets korter gevijld worden.

Stop nagelbijten week 4

Je komt weer langs voor een check-up, je nagels worden indien nodig gevijld en voorzien van een nieuwe (matte) toplaag.

Stop nagelbijten week 5

Je nagels worden weer nabehandeld. Dit betekent dat je uitgroei wordt voorzien van een nieuw laagje en dat je nagels zo nodig weer bijgewerkt worden.

Stop nagelbijten week 6

Weer tijd voor een check-up, je nagels worden gevijld en voorzien van een nieuwe (matte) toplaag.

Stop nagelbijten week 7

Nog een nabehandeling en checkup, je uitgroei wordt voorzien van een nieuw laagje en dat je nagels zo nodig weer bijgewerkt worden.

Stop nagelbijten week 8

Dit is de laatste behandeling van het arrangement, we doen een nabehandeling en ik zorg dat je met volledig verzorgde en mooie nagels de deur uitgaat. Vervolgens bespreken wij jouw wensen voor de toekomst.


Je betaalt voor het 8 weken arrangement €550.

Belangrijk om te weten:

  • Je krijgt bij de eerste behandeling een nagelbijtpakket mee naar huis met daarin voldoende nagelriemolie, nagelvijl, rozenhoutstokje, fullsize tube handcrème.

  • In de salon geef ik jouw tips en trics over goede en juiste nagelverzorging.

  • De garantie vervalt indien het advies niet wordt opgevolgd en als je zelf aan de nagels gaat pulken en of bijten. (Dit is te zien aan je nagels)

  • Betaling in 2 termijnen mogelijk, waarin de eerste betaling voldaan moet zijn bij de 1ste afspraak. De tweede betaling moet in week 4 bijgeschreven zijn. Indien dit niet is bijgeschreven stopt de behandeling en zullen overige afspraken te komen vervallen.

  • Alle vervolgafspraken worden bij de eerste behandeling meteen ingeboekt.

  •  Er vindt géén restitutie plaats bij het niet nakomen van de afspraken of bij voortijdige beëindiging van het arrangement van jouw kant óf bij het niet behalen van het gewenste resultaat.


Twijfel je nog? Kom dan langs, laat een gratis proefnagel zetten en je overtuigen.

Disclaimer : Jouw motivatie in dit programma is van groot en essentieel belang. Hierdoor kan 100% succes nooit gegarandeerd worden, hier kan nooit restitutie op geclaimd/ verleend worden.


Losse behandeling nagelbijters !

 

1. Bij een losse behandeling word gekeken welke behandeling en systeem het beste aansluit bij jou nagels en wensen. Dit is echter geen oplossing voor de lange termijn, maar enkel geschikt voor bijvoorbeeld een feestje.

2. Indien jij kiest voor deze behandeling heb je géén standaard onbeperkte service van 4 weken op jouw nagels m.b.t. loslaten, lifting, breken en bijten. Elke reparatie zal kosten met zich meebrengen.

3. Wil jij toch meer zekerheid en gebruikmaken van de serviceweek dan geldt een extra toeslag van 12.50 euro bovenop de behandeling. (kies dan in d eplanning voor: nagelbijters nieuwe set en indien opvullen voor nabehandeling) Kosten voor deze losse behandeling nagelbijters: 77.50 euro incl. serviceweek

Let op : Je kan als nagelbijter uiteraard voor een reguliere behandeling kiezen, echter bestaat er dan géén serviceweek en worden alle reparaties in rekening gebracht.


Enkele voorbeelden van geslaagde behandelplannen: 

stoppen met nagelbijten Deventer
Nagelbijten Deventer

nagelbijten Deventer man
nagelbijt oplossing Deventer
nagelbijter manicure man Deventer
Rating: 4.5 sterren
4 stemmen