Algemene voorwaarden

Ook Moknails heeft een aantal huisregels.

 Altijd belangrijk om even door te lezen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Algemeen:

 

 • Wanneer klant een afspraak maakt gaat deze automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van Moknails.
 • Kom alleen, de ruimte is beperkt, daarnaast werkt het sneller en prettiger.
 • Meenemen van kinderen en dieren is niet toegestaan.
 • Het is klant haar eigen verantwoording om vervolg afspraken op tijd in te boeken. Dit om teleurstelling te voorkomen ivm volle agenda.
 • Na 4 weken word een nieuwe set gerekend, ongeacht de staar vd nagels ( meestal meerwerk en correctiewerk)
 • Er mag NIET gegeten worden in de salon.
 • Na 2 maand geen nieuwe afspraak of contact te hebben gehad met de salon, wordt klant uit het systeem gehaald en zal de vijlenset vernietigd worden.
 • Bij zwangerschap, medicatie, hormonen, hormoonbehandelingen, chemo én nagelbijters kan er een minder goede hechting plaatsvinden van de producten. Dit vermelden bij het maken van een afspraak omdat mijn werkwijze aangepast moet worden.
 • Indien ik schimmel of een bacteriële infectie constateer, zal ik klant adviseren of verwijzen naar de huisarts. Er zal géén behandeling plaatsvinden.
 • Opvullen van een set van een andere salon is mogelijk, maar op de behandeling  word geen garantie verleend. Moknails verwijderd geen solarnagels uit andere salons, hiervoor verwijs ik klant naar de salon die ook de solarnagels heeft gezet.
 • De voorwaarden en tarieven staan op de website, hiermee voldoet moknails aan haar informatieplicht omtrent regels voor tarieven en tariefwijzigingen. Ook worden de voorwaarden meegegeven aan de bij de eerste afspraak.

 

Afspraak maken / Te laat / Annuleren en verzetten:

 

 • Afspraken worden altijd bevestigd per mail, geen mail? Dan staat de afspraak ook niet in ons systeem. Check ook altijd even je spambox.
 • 15 minuten te laat, dan vervalt je afspraak. Dit omdat wij speciaal tijd voor iedere klant hebben reserveren. Wij willen geen klanten die na u komen onnodig laten wachten. Kom dus op tijd anders word er 50% in rekening gebracht.
 • Bij een No Show (niet op komen dagen) zonder Moknails in te lichten of belletje kan er geen volgende afspraak gemaakt worden.
 • Vanaf 18 jaar kan je een afspraak inplannen voor elke behandeling.
 • Afspraken kunnen 48 uur van tevoren kosteloos verzet of geannuleerd worden. Hierna worden kosten van 50% van de behandeling in rekening gebracht, dit i.v.m verloren tijd en inkomsten. Een nieuwe afspraak kan pas ingepland worden als deze kosten zijn voldaan.
 • Bij herhaaldelijk annuleren of afspraken vooruit blijven schuiven (3x) of een combinatie hiervan, word bij de 3de afspraak een volledige aanbetaling gevraagd, pas na de volledige betaling staat de afspraak definitief in het systeem.

 

Nieuwe Klanten:

 

 • Bij de eerste afspraak is een aanbetaling van 50% vereist voor het reserveren van de benodigde tijd. Na betaling is de afspraak pas definitief. De betaling word uiteraard in mindering gebracht op de dag van behandeling.
 • Deze betaling dient binnen 12 uur te zijn bijgeschreven via een betaalverzoek, wanneer de betaling niet binnen de gestelde tijd is bijgeschreven word uw afspraak automatisch geannuleerd.
 • Wanneer u tot 48 uur voorafgaand op de behandeling uw afspraak annuleert, kunt u binnen 1 maand uw aanbetaling gebruiken. Na 1 maand verliest u uw aanbetaling.
 • Bij een No-Show ( niet op komen dagen) verliest u uw aanbetaling en kunt u ook geen nieuwe afspraak meer maken.

 

Betaling en prijzen:

 

 • Betaling contant en zover mogelijk gepast betalen.
 • Er bestaat geen herroepingsrecht, er wordt nooit geld teruggegeven, dit i.v.m. ingestoken arbeidstijd en productverbruik.
 • De cliënt dient direct na afloop van de behandeling en vóór vertrek de betaling te voldoen, achteraf betalen is niet mogelijk.Indien u uw geld bent vergeten vraag ik om een ID of rijbewijs die ik bewaar terwijl u uw geld gaat halen.
 • Bij regelmatig/herhaaldelijk afzeggen kan bij een volgende afspraak een volledige aanbetaling gevraagd worden óf verzocht worden een andere salon te zoeken.
 • De nagelsalon vermeldt alle prijzen zichtbaar op de website.
 • Prijswijzigingen worden minimaal 30 dagen voor ingangsdatum op de website bekend gemaakt en voldoet hiermee aan de meldingsplicht.
 • Nagelbijt programma 8 weken : Jouw motivatie in dit programma is van groot belang. Hierdoor kan 100% succes nooit gegarandeerd worden, hier kan nooit restitutie op de betaalde bedragen geclaimd / verleend worden door de klant.

 

Cadeaubonnen en Loyaltycards:

Cadeaubonnen:

 • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na afgiftedatum en zijn niet inwisselbaar tegen contanten.
 • Cadeaubonnen zijn niet geldig niet in combinatie met andere acties.
 • Niet overdraagbaar aan andere personen.
 • Kunnen worden aangeschaft vanaf €15,00 euro.

 

De Loyaltykaart is:

 1. Kaartje vergeten is géén stempel.
 2. Korting niet inwisselbaar op producten.
 3. Korting alleen geldig op reguliere behandelingen. (niet op reparaties ect. ) 
 4. Korting geldig vanaf 50 euro.
 5. niet overdraagbaar aan andere personen.

 

Garanties en Reparaties: 

Kosteloze reparatie tot 7 dagen. Na de serviceweek word 5,00 per nagel gerekend.

Geen servicereparatie indien:

 1. Klant heeft zonder handschoenen met schoonmaakmiddelen gewerkt.
 2. Klant heeft het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
 3. Het advies qua lengte en vorm is genegeerd.
 4. De nagels elders heeft laten onderhouden.
 5. Medicatie gebruikt die de aanhechting van het product kan beïnvloeden.
 6. De nagels opzettelijk heeft afgebeten of gebroken, geknipt, gevijld.
 7. Klant de nagels heeft gebruikt als gereedschap.
 8. De cliënt herhaaldelijk haar nagels kwijt is.
 9. Nagelbijters zonder nagelbijtprogramma.
 10. De garantieweek voorbij is

 

Premium Dates ( Afspraak in het weekend/avonden en feestdagen)

 

Exclusief te boeken in combinatie met een behandeling en eventuele extra's. Met een premium date word de salon speciaal voor jou geopend. Bijvoorbeeld in de avond, weekend of een feestdag.( m.u.v kerst& oud en nieuw) Snel een afspraak nodig? 

Kies in de agenda de gewenste behandeling,  daarna een willekeurig tijdstip en datum. Vervolgens neem ik z.s.m contact met je op over de eventuele mogelijkheden. Dit is geheel afhankelijk van mijn eigen prive-agenda, daarom is het in sommige gevallen zo dat de date niet door kan gaan.

Toeslag : € 30,00 extra excl. behandeling
Datum én tijdstip: ALTIJD onder voorbehoud en in overleg.
Afspraak is pas definitief na overleg !!

 


Aansprakelijkheid: 

MokNails is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat er is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, ziekte, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Moknails is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

 

Behoorlijk gedrag:

De cliënt behoort zich in de studio behoorlijk te gedragen volgens algemene normen. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Moknails het recht de behandeling en samenwerking stop te zetten. Moknails heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten beschadigd. Diefstal wordt altijd gemeld bij de politie.

 

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om een goede kwaliteit aan diensten en producten aan te bieden, maar het kan eens voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy: De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met de toepasselijke AVG-wetgeving.

 

Recht:

Op de voorwaarden en mondelinge overeenkomsten tussen Moknails en de cliënt is Nederlands recht van toepassing. In geval van uitleg van de inhoud en strekking van de algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend. Van toepassing is de steeds laatst gedeponeerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

 


Download hier de Algemene Voorwaarden
PDF – 136,3 KB 105 downloads