Alles over nagelriemolie,  

Nagelriemolie ervoor zorgt dat acryl sneller uithard. Hoe sneller de uitharding voltooid is, hoe sterker jouw nagel word en hoe minder kans op beschadigingen je zal hebben.

Ben je het zat om last te hebben van droge, broze nagels die onmogelijk te onderhouden lijken? Zoek dan niet verder! Onze uitgebreide gids voor het gebruik van nagelriemolie onthult het geheim van gezonde en verzorgde nagels waar je altijd al van gedroomd hebt. Nagelriemolie is een spelbreker als het gaat om nagelverzorging, omdat het essentiële voeding en hydratatie geeft aan je nagels en nagelriemen. In deze gids vertellen we je over de voordelen van nagelriemolie, de beste applicatietechnieken en hoe je het in je nagelverzorgingsroutine kunt opnemen. Of je nu een doorgewinterde nagelliefhebber bent of een beginnende nagelliefhebber, in onze tips vind je alles wat je nodig hebt. Maak je klaar om afscheid te nemen van gescheurde nagelriemen en hallo te zeggen tegen prachtig gehydrateerde nagels die zeker zullen opvallen. Wacht niet langer, duik in onze tips en onthul vandaag nog het geheim van vlekkeloze nagels!


redenen om nagelriemolie te gebruiken:

 

1: De nagelriemolie zorgt voor een snellere uitharding.

Het proces van uitharden van acryl duurt gemiddeld 24-48 uur. Alles wat deze uitharding onderbreekt kan je nagel zwak maken.

 

2: De nagelriem olie houd je kunstnagel soepel.

Naast het uitharden van je acryl, houd nagelriemolie ook je kunstnagel soepel. Dit is een belangrijke eigenschap omdat hoe soepeler je acryl of gel nagel is, hoe minder kans op breuk en scheurtjes je hebt.

Dus in belang van de houdbaarheid van jouw kunstnagels adviseer ik dringend advies altijd een nagelolie te gebruiken. Zo behoud je ook je recht op de 1 week service.

Hoe vaker je nagelriem-olie gebruikt hoe mooier kunstnagels blijven.

 

3: Nagelriem olie verzorgt je nagelriemen.

De nagel riem olie verzorgt de nagelriemen. De olie zorgt ervoor dat de nagelriemen er mooier uit komen te zien en voorkomt scheuren van de nagelriem. De nagelriemen zullen mooi glanzen en soepel blijven.

Je wilt toch niet dat je met schitterende nagels loopt, maar dan met rooie uitgedroogde huid er om heen. Geen gezicht toch?

 

4: De nagelriem olie verzorgt en voed de natuurlijke nagel.

Tevens word de natuurlijke nagel ook gevoed via de nagelriemen en het vrije randje ( waar geen product zit) en zal je ondergrond ook gezonder blijven. Hoe gezonder de nagel is, hoe beter je product blijft hechten en zo voorkom je loslaten en lifting van het kunstproduct.

 

5: Minder werk bij nabehandelen.

Doordat jij de nagelriemen inmasseert word het voor mij de volgende behandeling makkelijker om de nagelriemen terug te duwen en kost dit nog nauwelijks tijd. Terwijl nagels waarbij de nagelriemen heel erg vast zitten of heel droog zijn, het veel meer werk is om ze weer los te halen voordat ik aan de behandeling kan beginnen. Hierdoor kan ik onder andere snel zien of er actief olie gebruikt wordt (of niet)

 

6: Jij behandeld jouw nagels met zorg, en is betere reclame voor mij.

Als jij je nagels vaak insmeert en verzorgt, zal je vanzelf ook beter en voorzichtiger met je nagels omgaan. En daardoor is het weer beter voor mij omdat je nagels er langer mooi uit zien. En dat is toch ook het uiteindelijke doel ; jij een tevreden klant met mooie nagels die zorgt voor goede reclame voor mij!

 

Verzorgende olie is verkrijgbaar bij Moknails.

Nagelriemolie word bij Moknails na elke behandeling gebruikt.