Alles wat je moet weten over verstevigen van natuurlijke nagels.

 

BIAB behandeling:

Biab-nagels is een nagelversteviging voor de natuurlijke nagel zonder verlening. Biab is de afkorting van "Builder in a Bottle". Biab wordt in meerdere lagen op de natuurlijke nagels aangebracht en uitgehard onder een UV-Led lamp. De gel heeft een dikke consistentie en moet worden gemodelleerd om de juiste versteviging en shape te creëren. Doordat biab op de natuurlijke nagel word aangebracht zonder het gebruik van tips, blijft de nagel er natuurlijk en verzorgd uitzien.

 

Voordelen van Biab:

  1. Sterkte en duurzaamheid: Biab-nagels bieden een goede oplossing voor bijvoorbeeld mensen die zwakke en broze nagels hebben. De gel fungeert als een beschermende laag die de natuurlijke nagels versterkt en helpt breken en splijten te voorkomen.

  2. Natuurlijke uitstraling: Omdat Biab-nagels direct op de natuurlijke nagels worden aangebracht, zien ze er natuurlijker uit dan traditionele kunstnagels. Ze geven een gladde en gepolijste uitstraling zonder de dikke en onnatuurlijke uitstraling van sommige andere nagelverlengingstechnieken.

  3. Mogelijkheid Nailart: Biab-nagels bieden een uitstekende basis voor nailart. Eenmaal aangebracht, kunnen ze worden gelakt met gellak of versierd met verschillende ontwerpen om een unieke en persoonlijke stijl te creëren.

Onderhoud en verwijdering:

Biab-nagels hebben relatief weinig onderhoud nodig, maar regelmatig bijwerken is essentieel om de nagels er op hun best uit te laten zien. Na verloop van tijd groeien de natuurlijke nagels uit, waardoor er ruimte ontstaat tussen de nagelriem en de gel. Bijwerkingen om de 3 tot 4 weken worden aanbevolen om deze uitgroei op te vullen en de levensduur van de Biab-nagels te verlengen.

Indien de Biab weer verwijderd moet worden moet dit zorgvuldig gebeuren om schade aan de natuurlijke nagels te voorkomen. Het wordt aanbevolen om de nagels professionele te laten verwijderen.

Conclusie:

Biab-nagels zijn een geweldige optie voor mensen die natuurlijk uitziende nagels willen hebben. Builder in a Bottle-gel biedt verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid tot nailart en tot 3 a 4 weken verzorgde nagels. Regelmatige bijwerkingen zijn essentieel om de gezondheid en schoonheid van de nagels te behouden. Als je op zoek bent naar een sterke nagelbehandeling is Biab voor jou de juiste behandeling.

Ben je geïntrigeerd door de voordelen van Biab en wil je graag prachtige, sterke en natuurlijk uitziende nagels? Plan nu een afspraak via onderstaande button en geef je nagels de liefde en verzorging die ze verdienen.

Je vind deze behandeling terug in de online agenda onder:

- Biab en Rubberbase 

 

BIAB deventer

Lichte versteviging behandeling met Rubberbase:

 

Rubberbase is een revolutionair nagelproduct dat zijn voordelen heeft. Het is een rubberachtige gel met een medium viscositeit die wordt gebruikt om de natuurlijke en gezonde nagel te versterken. Rubberbase is buigzaam en flexibel, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar zowel versteviging en behoud van de natuurlijk uitziende nagel.

De Voordelen van Rubberbase:

  1. Flexibiliteit: Een van de meest opvallende voordelen van Rubberbase is de flexibiliteit. Het product beweegt mee met je natuurlijke nagels, waardoor het minder vatbaar is voor scheuren en breken.

  2. Natuurlijke uitstraling: Rubberbase levert een prachtige en heel natuurlijke uitstraling op. Het product heeft geen dikke laag, waardoor je nagels zijn eige  vorm behoud er natuurlijk uit blijft zien. 

  3. Sterkte en Duurzaamheid: Hoewel Rubberbase flexibel is, doet het geen concessies aan de sterkte. Integendeel, het biedt uitstekende bescherming en helpt je natuurlijke nagels te versterken. Hierdoor kunnen je nagels langer groeien.

  4. Minder vijlen: Met Rubberbase is er minder vijlen nodig in vergelijking met andere behandelingen omdat er een dunne laag aangebracht word op je eigen nagel.. Dit  zorgt ervoor dat je nagels hun natuurlijke integriteit behouden.

Waarom kiezen voor Rubberbase bij Moknails?

Wij zijn gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige en innovatieve nagelbehandelingen aan onze gewaardeerde klanten. Moknails is opgeleid in de nieuwste technieken en werken alleen met topkwaliteit producten, waaronder Rubberbase.

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom zullen we samen met jou overleggen of Rubberbase behandeling bij jouw nagels past. 

Maak vandaag nog een afspraak in de online planner en geef je nagels de aandacht die ze verdienen. 

Je vind deze behandeling in de online agenda terug onder:

- Lichte versteviging.

 

BIAB in Deventer

Het verschil tussen BIAB en Rubberbase ?

Een rubberbase is een erg flexibel product met extreme hechting dat voor sommige klanten, als je daarmee de nagel iets opbouwt nog steeds niet sterk genoeg is.

De builder in a bottle (BIAB) is een buildergel maar die veel steviger is dan een standaard rubberbase.

Met biab kun je in tegenstelling tot een rubberbase (waar je alleen maar 1 mm mee kunt corrigeren maar niet verlengen) wel een korte verlenging maken op de natuurlijke nagel van 2 a 3 mm op tips). 


Rubber = een erg flexibele gel en kan niet mee opgebouwd worden, Het is ideaal voor een lichte versteviging voor de natuurlijke nagel. Rubberbase is ook een erg goed hechtmiddel i.p.v. een primer voor onder kunstnagel producten.

BIAB = een erg stevige buildergel voor een stevige natuurlijke nagel. Hiermee kan ook gebouwd worden

 

Alle behandelingen vind je terug in de online agenda onder:

- Biab en Rubberbase

Rating: 3.75 sterren
28 stemmen