Alles over een Paraffinebad

Kosten: Losse behandeling: €30

standaard in het manicure goud pakket


De aroma therapeutische paraffine wax heeft een heilzame werking en werkt diep in de huid.

Paraffinetherapie reduceert de zwelling in de spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een ‘boost’.

Voor lekkere zachte handen of voeten kunt u gebruik maken van een paraffine behandeling.

Het is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van een droge of schrale huid. Juist in de wintermaanden is dit een weldoening voor handen of voeten.

De warme paraffinebehandeling werkt als een mini-sauna. Door de warmte gaan de poriën open en worden de voedende stoffen beter opgenomen. Het stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

De behandeling kan worden toegepast bij extreem droge handen en voeten waarbij pijnlijke kloven (kunnen) ontstaan. Voor het verlichten van gewrichtsklachten bij jicht, artrose, reumatoïde artritis en winterhanden en voeten.( klachten verdwijnen niet maar kan verlichting brengen)

Bij droge handen in de zomer, wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon, maar ook om uzelf eens lekker te verwennen!

Hoe gaat zo’n behandeling in zijn werk?

Eerst worden de handen gedesinfecteerd en gescrubt. Dan worden de handen van een hydraterend masker voorzien.Vervolgens worden uw handen in een badje met verwarmde en heerlijk geurende paraffine ondergedompeld. Ik werk met de verzorgingslijn Seduction van Magnetic.( Alle producten zijn ook te koop in de salon)

De handen worden afgedekt met plastic wegwerphandschoenen. Vervolgens worden je handen verpakt in speciale isolerende warmte handschoenen.

De poriën van de huid blijven door de warmte langer open staan waardoor de hydraterende crème de kans krijgt om dieper de huid binnen te dringen. De warme paraffine moet vervolgens 10 minuten per hand inwerken.

Daarna word het geheel wordt verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een korte, stimulerende massage met een voedende handcrème.Het eindresultaat zijn heerlijke zachte en verzorgde handen.

 

Eigenschappen Paraffine:

  • verzacht de opperhuid
  • bevordert de elasticiteit
  • stimuleert de doorbloeding
  • versterkt het onderhuidse weefsel
  • verzacht de nagelriemen
  • verlicht bij klachten zoals jicht, reuma, artrose, winterhanden.

 

paraffinebad Deventer

De complete behandeling duurt ongeveer  30 minuten.

Deze behandeling kunt u los of als aanvulling op uw manicurebehandeling doen. Hoe vaker u deze behandeling toepast hoe soepeler de huid word en blijft.

Een paraffinebehandeling kan helaas niet worden gedaan als u een wondje heeft op de plek waar u behandeld wilt worden.


paraffine bad nagelsalon Deventer